Wij willen ervoor zorgen dat de nabestaanden van de overleden persoon tevreden zijn. Dit kan zijn op de volgende gebieden:

  • de begeleiding en de verzorging van de dierbare;
  • de (persoonlijke) begeleiding van de nabestaanden.

Resultaat
We willen bereiken dat de familie tevreden is over de manier waarop de overleden dierbare naar zijn of haar laatste rustplaats begeleid is. En dat de familie en/of nabestaanden het rouwproces naar tevredenheid hebben doorlopen en af kunnen sluiten. Eventueel met nazorghulp van ons.

Massage
Door uw rouw en verdriet ontstaan er soms somatische klachten en of blokkeringen. Rust in Vrede kan u hulp aanbieden om u fysiek te laten ontspannen. Hierdoor krijgt u meer ruimte om met verlies om te gaan. Onze (na)zorg bestaat uit verschillende massagetechnieken en oefeningen, die we samen met u afstemmen op uw eigen wensen en behoeften.

Reiki

Reiki wordt gegeven omdat het een paranormale therapie is en behoort tot de alternatieve geneeswijzen. Er wordt gewerkt met de handen, waarbij het lichaam een veronderstelde vorm van levensenergie. Hierdoor komt u tot rust en verdwijnen langzaam de blokkades.